Новото видео на набиращата популярност млада електронна група Hundred Waters

...
Новото видео на набиращата популярност млада електронна група Hundred Waters
Коментари Харесай

Български села вдъхновиха видео на американската група Hundred Waters

Новото видео на набиращата известност млада електронна група Hundred Waters се оказа снимано в българските села Кочериново и Смочево.

" Благодарим на хората в селата за топлотата и щедростта, с която ни позволиха в домовете си ", написа американската група при анонсирането на клипа към песента Wave To Anchor във Фейсбук. В него вземат участие локални поданици, а част от сцените са снимани в изоставено учебно заведение.



Хореографията във видеото към Wave to Anchor е основана от екипа на независия танцов спектакъл " Атом ", а фотосите са направени в края на октомври, в границите на единствено един ден.

Режисьорка на видеото е Али Авитал от Ню Йорк. Тя стои зад клиповете на Моузес Съмни, който е измежду откритията на годината около дебютния си албум Aromantism (сред продуцентите му е живеещият в Лос Анджелис Георги Линев, водач на плана Kan Wakan).

Hundred Waters се събират в Лос Анджелис през 2011 година Песента е част от меланхоличния им трети албум Communicating, тематичен план за метода, по който споделяме един с различен в софтуерната епоха, по какъв начин се показваме и от време на време разминаваме в днешни дни. " Wave to Anchor излъчва наслада и вяра, каквато отсъства в по-голямата част от албума ", написа Pitchfork в позитивното си ревю към Communicating. Те са издавани от учредения от Skrillex лейбъл OWSLA.

Театър " Атом ", учреден през 2011 година от хореографката Стефания Георгиева, имат присъединяване и в още едно ново видео, излязло тази седмица - " Бизнес " на Стругаре.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР