Новото сдружение Младите лекари ще проведе този петък първата си

...
Новото сдружение Младите лекари ще проведе този петък първата си
Коментари Харесай

Младите лекари на Бургас със здравен час за ученици в Деня на любовта

Новото съдружие Младите лекари ще организира този петък първата си самодейност – „ Един здравен час “ измежду възпитаници от 9 и 10 клас в бургаски учебни заведения. Събитието се провежда с поддръжката на Община Бургас и Асоциацията по фамилно обмисляне в Стара Загора и е във връзка наближаващия 14 февруари – Ден на влюбените.

Това е първата акция на Младите лекари – Бургас след учредяването на организацията в края на предходната година.

Първите учебни заведения, които младите лекари ще посетят, са Професионална гимназия по механоелектротехника и електроника, Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „ Кольо Фичето “ и Професионална гимназия по туризъм „ Проф. доктор Асен Златаров “.

В тях медиците ще изнесат презентации пред младежите с следващи полемики и ще отговорят на техни въпроси, свързани с повишение на здравната просвета.

Целта на тези действия е да се доближи до по-голям кръг младежи, по-голяма осведоменост, да се основат условия за провокиране мисленето и образуване на отношение на младежите към разнообразни здравословни проблеми, както и разработване модел на нерисково държание.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР