Новото ръководство не е вписано, нямаме идея за какво разследване

...
Новото ръководство не е вписано, нямаме идея за какво разследване
Коментари Харесай

Николай Павлов: Засегнали сме огромни частни интереси, дано не изфабрикуват доказателства срещу нас

„ Новото управление не е вписано, нямаме концепция защо следствие става въпрос “, съобщи шефът на „ Булгаргаз “ Николай Павлов в предаването пред бТВ във връзка думите на Бойко Рашков по-рано през днешния ден.

„ Нашето управление е засегнало големи частни ползи, неистина е, че „ Булгаргаз “ е отказал евтини количества азерски газ. Обратно е, договорът бе избавен, защото липсва газопровода. Избегнати бяха милиони долари неустойки, които страната трябваше да заплаща и успяхме да докараме вероятните количества азерски газ “, съобщи той. 

Павлов сподели, че у нас са най-ниските цени в Европейски Съюз - „ В България и това се вижда от картата на Европейска комисия - България е в най-светлата част, единствено Италия и още две страни могат да се мерят с нас. Лъжа е, че сме изнасяли на ниска цена газ от Чирен. Целят да злепоставят сдружението “.  

На въпрос очаквал ли е поддръжката от страна на президента Румен Радев, той сподели: „ Той има кардинална позиция “.

Павлов изясни, че не чака да бъдат възобновени, само че „ тази е невиждана, уповавам се, че няма да се стигне до производство на подправени доказателства “, добави той. Според него всичко се случва за да се злепостави сдружението.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР