Новото предизвикателство за бюти ентусиастите – как да носим красиво

...
Новото предизвикателство за бюти ентусиастите – как да носим красиво
Коментари Харесай

Must Have: Дълготрайното червило, което не изсушава устните

Новото предизвикателство за бюти запалянковците – по какъв начин да носим красиво червило, без то да се размаже от маската.

Едва ли някой може да оспори, че една визия няма по какъв начин да бъде приключена без уместно червило. Но тъкмо в този момент стана в пъти по-трудно да намерим артикул, който ще издържи освен на дългия и топъл ден, само че и да остане по този начин красиво и след маската, която неизбежно се постанова да носим най-малко в една част от деня си.

Решението можем да намерим в качествените матови червила, които са изцяло transferproof и не биха се размазали при контакт с материала.

Откриваме един подобаващ избор в новото течно матово червило CATRICE Matt Pro Ink. То се трансформира в идеалния сателит за ежедневна приложимост или специфични мотиви с неразмазващата си формула.

Благодарение на маслото от моринга, червилото дава обещание да е съвършен свършек към нашата визия цели 12 часа от деня. Това го прави подобаващ избор за съвсем всяка обстановка от всекидневието без значение дали ще сме на среща, на обяд, или сме избрали да минем през фитнеса за къса сесия след работния ден.

 Must Have: Дълготрайното червило, което не изсушава устните

Течната му текстура е нежна и лека върху устните, изсъхва бързо и оставя след себе си равен, непрозрачен свършек. Червилото се предлага в общо 10 цвята: от телесни нюанси, през ярки пролетни и летни цветове до типичен червени нюанси.

В галерията оставихме няколко фотоси, които образно демонстрира по какъв начин всеки един колорит стои върху устните, а червилото можете да поръчате тук.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР