Новото попълнение в редиците на Лос Анджелис Клипърс Серж Ибака

...
Новото попълнение в редиците на Лос Анджелис Клипърс Серж Ибака
Коментари Харесай

Ибака разкри как Ленърд го е накарал да подпише с Клипърс

Новото попълнение в редиците на Лос Анджелис Клипърс Серж Ибака се съгласи да подпише двугодишен контракт на обща стойност $19 милиона с калифорнийския отбор. 31-годишното тежко крило/център е някогашен съотборник на звездата на Клипърс Кауай Ленърд, откакто двамата прекараха един шампионски сезон в Торонто Раптърс. На първата си медийна изява като състезател на Ел Ей Ибака бе запитан по какъв начин Ленърд го е предиздвикал да дойде в Калифорния.

" Беше по доста занимателен метод. Написа ми следното известие: " Ей, какво става ". Отговорих му, че съм на почивка, след което той ми отвърна: " Братле, идваш ли или не? Правим ли го? ". Беше доста занимателно, просто това е методът, по който си споделяме. Когато ми напише " какво става ", то аз към този момент знам какво има поради "

“Hey what’s up, bro? Are you coming or no?”

Serge Ibaka describing how Kawhi Leonard recruited him to the Clippers
— Tomer Azarly (@TomerAzarly)
" Мисля, че се разбираме отлично. Кауай е от вида хора, които би трябвало добре да ги опознаеш, преди да ги схванеш... Няма нарцисизъм в нашето другарство. Знам кой е той и какво съставлява като съотборник. Двамата разбираме какво можем да вършим един за различен, с цел да оказваме помощ на тима и да вършим нещата по-гладки и лесни "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР