Новото попълнение на Царско село Лудсинио Маренго говори пред медиите

...
Новото попълнение на Царско село Лудсинио Маренго говори пред медиите
Коментари Харесай

Нов в Царско село: Знаех само за Лудогорец

Новото попълнение на Царско село Лудсинио Маренго приказва пред медиите в Нидерландия след прехвърлянето си при столичани. Първоначално крилото мина експериментален интервал в Берое, само че Димитър Димитров не го хареса.

" Знаех единствено за Лудогорец. В това отношение влязох малко на вятъра. Най-важното е, че съм подготвен да играя футбол и би трябвало да вляза във форма. Стойне Манолов е основал най-модерния подготвителен комплекс в София. Тук е в действителност доста красиво. Със сигурност е по-добре от това, с което бях привикнал в Норвегия. Базата е отлична за българските стандарти.

Тук е точното място за мен. Живея в прекрасен апартамент в София. Намирам се на 15 минути от летището. Клубът е упорит и старши треньорът Никола Спасов пожела да ме има в състава си.

Поглеждам обратно към интервала в Бран със смесени усеща. Беше добър миг, когато играех постоянно. Бран е огромен клуб с доста последователи и хубав стадион. Преди да отида там не знаех какво да чаках.

Ако не се бях контузил, всичко щеше да бъде отлично. Щях да съм в положение да направя идната крачка. Много е неприятно, когато си контузен и не играеш. Ако си с контузия за по-дълъг интервал от време и си в чужбина, ситуацията е доста тежко. Независимо дали си в България, Норвегия или Германия. Ти си самичък, без фамилията си, а в това време губиш и опцията да играеш футбол. Наистина ми беше мъчно.

В началото на януари имах доста оферти, само че колкото по-дълго чакате, толкоз по-трудно става. Имах оферти от България и Румъния, бях малко взискателен. Намирането на нов тим бе по-трудно, в сравнение с си мислех. Живеех ден за ден, до момента в който не рискувах с предложенията от България. Първо получих предложение от Берое, където изкараха няколкодневни проби. Сега съм в Царско село. Стресът, че не мога да си намеря тим завърши. Във футбола нещата могат да вървят доста бързо и в двете направления. Не ми мина през мозъка да спра.

Просто желая още веднъж да играя футбол. Искам да изпитам това възприятие още веднъж, този адреналин. Отново съм благополучен и нямам самообладание за първия си мач и първия си гол ", съобщи Маренго пред " Voetbalzone ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР