Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Амад Диало ще направи своя

...
Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Амад Диало ще направи своя
Коментари Харесай

Новото попълнение на Ман Юнайтед дебютира срещу Ливърпул

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Амад Диало ще направи своя дебют против аварийния тим на Ливърпул на следващия ден. Това удостовери на днешната си конференция Оле Гунар Солскяер, който също по този начин съобщи, че крилото се показва добре в тренировки, към този момент е установен в новото предизвикателство пред себе си и е време да получи игрово време. “

Той тренира добре и е подготвен да получи игрово време. Искам да го видя в игра и какво по-добро място да го приветстваме в Англия. Да, той ще вземе присъединяване в мача с Ливърпул на следващия ден следобяд,” съобщи норвежецът. Също по този начин той удостовери, че проектите са Диало да бъде употребен на дясното крило, позиция, на която Юнайтед изпитва проблеми. “Това е позицията, която той избира,” удостоверява Солскяер и прибавя:

“Той е добър в намирането на свободни пространства, може да влиза във вътрешността, само че и да играе до аутлинията. Разбира се, че ще получи нужното време да се потвърди. Разполагаме с Мейсън (Грийнууд), Маркъс (Рашфорд), Даниел (Джеймс), Хуан (Мата), и Пол (Погба), които могат да играят там, тъй че разполагаме с варианти, само че когато погледнеш Амад, си мислиш - да, евентуално това е позицията, на която ще се впише най-добре. Ще отнеме малко време, с цел да свикне, да израсне физически, което е значимо за Премиър лийг, само че няма да отнеме доста до момента в който го забележим в състава,” приключва мениджърът на Ман Юнайтед.
Премиър лийг 21 кръг, събота 30 януари  Арсенал 19:30предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР