Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес коментира открито причините,

...
Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес коментира открито причините,
Коментари Харесай

Алексис Санчес: Избрах Юнайтед защото е най-големият клуб в Англия

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес разяснява намерено аргументите, довели до решението му да продължи кариерата си на „ Олд Трафорд “. В извънредно изявление за някогашния френски национал и сегашен анализатор на Скай Спортс Тиери Анри, чилиецът съобщи, че главната му цел е да печели титли с екипа на „ алените дяволи “.

„ Още от ранна възраст – и не споделям това, тъй като в този момент съм тук, а просто тъй като по този начин мисля – за мен Манчестър Юнайтед е най-големият клуб в Англия. В това състезание има доста огромни тимове, един, от които е и предходният ми клуб Арсенал. Но идвайки тук, гледайки емблемата, виждаш в действителност какъв брой огромен клуб е Юнайтед и за какво е длъжен да печели всичко “, показа Санчес.

Чилиецът мина на „ Олд Трафорд “, откакто „ алените дяволи “ и Арсенал се споразумяха да създадат замяна на футболисти, като към Северен Лондон пое халфът Хенрих Мхитарян. „ Напуснах Арсенал, тъй като желаех да продължа да се развъртвам като състезател и да опитам шанса си в нов тим. Ясно е, че в международен мащаб Манчестър Юнайтед е огромен клуб, а аз съм тук, с цел да спечелвам. Иначе нямаше да направя този избор “, разяснява още той. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР