Новото попълнение на Лудогорец - Матиас Тисера заяви, че иска

...
Новото попълнение на Лудогорец - Матиас Тисера заяви, че иска
Коментари Харесай

Матиас Тисера: Решението да премина в Лудогорец го взех заедно с моята съпруга

Новото попълнение на Лудогорец - Матиас Тисера съобщи, че желае да стане първенец и е пристигнал в Разград, с цел да се развива в Европа.

" Радвам се, че съм в Лудогорец. Играя като централен нападател, само че може да играя и по двете крила. Идвам с задачата да оказа помощ на Лудогорец да извърши своите цели. Ще се опитам да дам всичко от себе си. Искам да станем първенци, а по-късно да оказа помощ и за мачовете в Европа.

Решението, което трябваше да взема беше мъчно, само че когато се запознаех с клуба, с плана, който ми бе показан, това ми оказа помощ по-лесно да взема решение и да подпиша с Лудогорец. Знам много за българското състезание. Знам, че Лудогорец постоянно се стреми към спечелването на купата и купата.

Решението да мина в Лудогорец го взех дружно с моята брачна половинка. Решихме го дружно. Предпочетох да играя в Европа и това способства за решението ми. Искам да се развъртвам в Европа.

Говорих с Хорхе Броун. Той ми сподели много положителни неща за клуба и за организацията. Също ми сподели, че клубът се бори за всички титли, бори се на всички фронтове и непрекъснато го прави. Също ми сподели, че хората в клуба са доста съществени и постоянно оказват помощ. Това ми оказа помощ при взимането на решение да подпиша с Лудогорец. Той ми даде взор върху всичко това.

В момента не мисля тъкмо за националния тим на Аржентина. Искам да дам най-хубавото за тима. Искам да упражнявам добре и да допринеса за представянето на Лудогорец ", сподели още Тисера.
 Лудогорец бележи приблизително по 2,63 попадения на мач
Лудогорец бележи приблизително по 2,63 попадения на мач

" Орлите " с отлична успеваемост
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР