Новото попълнение на Лос Анджелис Клипърс Джеймс Хардън каза, че

...
Новото попълнение на Лос Анджелис Клипърс Джеймс Хардън каза, че
Коментари Харесай

Джеймс Хардън описа като странен дебюта си за ЛА Клипърс в НБА

Новото попълнение на Лос Анджелис Клипърс Джеймс Хардън сподели, че се е чувствал необичайно по време на дебюта си за отбора.

Най-ценният състезател в НБА за сезон 2017/18 изигра рано тази заран българско време своя първи дуел за " ножиците " при провалянето с 97:111 от Ню Йорк Никс.

Хардън остана на паркета 31 минути, за които се регистрира със 17 точки, направи 3 битки и 6 асистенции.

" Почувствах се малко необичайно. Нямах нито един предсезонен мач, не получих късмет да вземам участие в цялостен подготвителен лагер, нищо от това. Като цяло сезонът стартира ненадейно за мен, само че се пробвах да последвам баскетболния си инстинкт, това, което върша през последните няколко години ", съобщи Хардън пред ESPN.

Припомняме ви, че след края на предишния сезон американецът пожела да напусне към този момент някогашния си отбор Филаделфия 76ърс и даже влезе в открит спор с генералния управител на тима Дарил Мори.

В последна сметка, откакто договарянията за неговото прекосяване в ЛА Клипърс бяха спрени, Хардън отхвърли да тренира със състава на 76ърс, само че в последна сметка въпросът бе позволен при започване на този месец, когато въпреки всичко 10-кратният участник в Мача на звездите пое към Лос Анджелис, с цел да облече екипа на Клипърс.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР