Новото попълнение на Ливърпул Такуми Минамино си постави за цел

...
Новото попълнение на Ливърпул Такуми Минамино си постави за цел
Коментари Харесай

Новият ас на Ливърпул си постави високи цели

Новото попълнение на Ливърпул Такуми Минамино си сложи за цел спечелването на трофеите от Висшата лига и Шампионската лига с екипа на клуба.

Японецът беше показан по-рано през днешния ден, като "мърсисайдци " ще би трябвало да заплатят към 7 милиона паунда за услугите на атакуващия полузащитник. Веднага след оповестяване на новината формалният уебсайт на клуба пусна и първите думи на Минамино като състезател на Ливърпул.

"За мен е фантазия да облека екипа на Ливърпул. Висшата лига е най-хубавото състезание в света и това беше една от задачите ми - да заиграя в Англия един ден ", стартира той.

"Отр дуелите в Шампионската лига разбрах, че интензитета е на извънредно високо равнище. Футболът на Ливърпул е страховит, чувството е в действителност като на тим, който е огромният любимец в Шампионската лига. Много съм благополучен да съм част от този тим ".

"Целта ми е да печеля Шампионската лига и Висшата лига и да допринеса по допустимо най-хубавия метод на тима за задачата ", приключи Минамино.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР