Новото попълнение на Левски - Живко Миланов говори пред клубната

...
Новото попълнение на Левски - Живко Миланов говори пред клубната
Коментари Харесай

Миланов: Не искам да давам големи обещания на левскарите

Новото попълнение на Левски - Живко Миланов приказва пред клубната телевизия минути, откакто официализира завръщането си на " Герена ". Бранителят не пожела да се нагърби с огромни обещания към почитателите, само че увери, че той и сътрудниците му ще се борят до дъно на терена.

Миланов призна, че няма формален дуел от близо месец и половина, само че все пак се усеща в добра форма и може да помогне още в идния мач с Локомотив (Пд) за състезание.
 Официално: Живко Миланов подписа с Левски
Потвърди се новината на ТОПСПОРТ - Живко Миланов към този момент е футболист на Левски

Договорът му е за година и половина

" Винаги с положителни усеща се връщам. Доста години от моя живот са прекарани тук. Тук започнах и моята кариера. Винаги, когато се връщам насам, спомените постоянно са положителни. В Левски постоянно са били високи задачите. Доста години убягват от нас, тъй че се стремим да играем до дъно. Тази година много точки изостава Левски, само че каквото мога да дам, съгласно мен Левски ще играе постоянно до края. Това мога да обещая на почитателите и дано забележим най-после какво ще се получи ", разяснява Миланов пред Левски ТВ.

" Познавам една част от играчите, българите, играли сме много години в националния тим. Познавам и Георги Дерменджиев. Един умел треньор, потвърден. Доказал е в годините, че знае по какъв начин се става първенец, по какъв начин се играе в Европа. Това е значимо за Левски. Кондиционно съм добре. Не съм играл близо към този момент месец и половина, само че упражнявам обикновено и съм подготвен ", добави Миланов.

" Не желая да давам огромни обещания, дано първо да си свършим работата на терена и към този момент с времето ще забележим какво ще се получи. Ще се борим постоянно до дъно, това мога да го обещая. Доста години Левски не е първенец. Всяка година огромни обещания и най-после нищо. Дайте да тръгнем по-скромно и да демонстрираме на терена, а освен на думи ", сподели още той.
 НКП на Левски се отхвърли от пари, които клубът му дава от 2009 година насам
НКП на Левски се отхвърли от пари, които клубът му дава от 2009 година насам

Вижте детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР