Новото попълнение на Левски - Илиян Стефанов говори пред колегите

...
Новото попълнение на Левски - Илиян Стефанов говори пред колегите
Коментари Харесай

Илиян Стефанов: Не мисля, че е имало скандали между Левски и Берое

Новото попълнение на Левски - Илиян Стефанов приказва пред сътрудниците от " Блиц ", където показа имало ли е компликации за прекосяването му от Берое на " Герена " като свободен сътрудник. Ето какво сподели той:

" Усещането е фантастично. Аз съм играл в Левски от 6-годишен до 16 година Но единствената парченце от пъзела беше това, че нямах мач за първия тим, защото много дребен потеглих в чужбина - на 16 година Вчера усетих неповторимо възприятие, еуфория. Феновете ме приветстваха. Стъпването на терена, даже с първата крачка на терена ме приветстваха. Това ще остане безконечен спомен.
 Една от дребното неточности на новото
Една от дребното неточности на новото " синьо " управление

Декларацията против съдията Ел Хатиб беше дребнава и ненужна

Точната дума са груповите цели. Всеки в тима схваща позицията, в която е Левски. Ситуацията, събитията и това, против какво би трябвало да се надигнем. Заедно би трябвало да излезем от това нещо, да гледаме напред - в вероятност. И да не стопираме да побеждаваме.

Скандали не мисля, че е имало. Дори до една страна нещата станаха дипломатично, тъй като непрекъснато са се водили диалози. Знаете, че в Берое се случиха някои неща, с управлението, със собствеността. Постоянно са водени диалози. Тук е значимо да подчертая, че не е имало липса на разговор. Дори беше допълнително. Обясних на клуба, че имам персонален проблем, който е обвързван с голяма за мен значимост в София. Не желая да споделям, персонален проблем е. Разговарях с управлението, с треньора, трябваше да се случи просто. Скандали не е имало. Тренирах с тима, изпълнявах всичко на 100 %. Продължавах да съм първи в съблекалнята, упражнявах в допълнение. Очаквам през днешния ден или на следващия ден двата клуба да излязат с позиция. За свадите - не дава отговор на истината.

За Стоилов няма какво да приказваме, той е измежду българските треньори с най-големи триумфи. Останах доста впечатлен от човешките му качества, тъй като постоянно демонстрираше една емпатичност, макар че обстановката при мен не беше цветуща преди да дойда в Левски. Отнасяше се доста окуражително. За мен е голям подарък да упражнявам при Стоилов. Той е осъществен човек ".
 Скритият кумир
Скритият кумир

Димитър Костадинов занапред стартира да свети в Левски
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР