Новото попълнение на Левски Ервен Онгенда е бил част от

...
Новото попълнение на Левски Ервен Онгенда е бил част от
Коментари Харесай

Новият в Левски прави трикове срещу Реал Мадрид, Ибра и Кавани ръкопляскат

Новото попълнение на Левски Ервен Онгенда е бил част от най-високото равнище на международния футбол. Интересна обстановка от една от мача сред Пари Сен Жермен и Реал Мадрид по време на другарски мач удостоверява това. Тогава Онгенда демонстрира техника против Дани Карвахал и извежда с пета Максуел на чиста позиция. От обстановката не произлиза заплаха за кралския клуб, само че камерите хващат Единсон Кавани и Златан Ибрахимович да ръкопляскат на осъществяването на Ервин.



Друг забавен миг в кариерата на Онгенда е красивият гол, който отбелязва във вратата на Щурм (Грац). Тогава още веднъж в другарска среща нападателят трансферира технично стража на австрийците.

Le lob sensationnel de Hervin ONGENDA contre Sturm Graz, le 09 juillet 2013 (1-3). pic.twitter.com/OXJ2SrhcJR
— Histoire du #PSG (@Histoire_du_PSG) July 9, 2017

Първият му гол в формален мач за ПСЖ идва в доста значим миг и е с огромна заслуга за спечелването на Суперкупата на Франция през 2013-а година. Тогава в дуела с Бордо се появява в игра на мястото на Хавиер Пасторе и изравянява за 1:1 в 80-ата минута след пас на Златан.

4 YEARS AGO TODAY03/08/2013
ONGENDA vs Bordeaux #TrophéeDesChampions
4TdC#AllezParis @Ongenda9 pic.twitter.com/mQ3q2P0lpi
— /Ligue1ism (@Ligue1ism) August 3, 2017

Друга любопитна обстановка с присъединяване на Онгенда е при един от емблематичните голове на Златан Ибрахимович. В мача против Бастия Ервин подава на шведа за гола му с кунг фу удар.

ongenda (#Histoire_du_PSG)pic.twitter.com/77fizp1cQJ
— bot (@SupportEAG_JPN) March 27, 2016
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР