Новото попълнение на Атланта Джабари Паркър даде интервю за The

...
Новото попълнение на Атланта Джабари Паркър даде интервю за The
Коментари Харесай

Джабари Паркър: Видял съм всичко в НБА

Новото попълнение на Атланта Джабари Паркър даде изявление за The Chicago Tribune в родния си град Чикаго, като в него приказва за прекарванията си в Лигата до този миг. 24-годишното крило бе определен под №2 в Драфта през 2014 година, само че до момента по този начин и не съумява да разгърне цялостния си капацитет, тъй като е преследван от травми.

“Никога нямаш гаранция, че нещата ще се развият добре. Но силата е добра и чувствам, че всичко ще бъде наред в Атланта. Разполагаме с добър състав и съм наясно с упованията към нас. Да, аз съм млад, само че съотборницте ми са още по-млади. Едно от нещата, с които се гордея е това, че съм видял всичко в НБА - бил съм както първи, по този начин и финален човек в тимовете, в които съм играл”, споделя Паркър, който мина през Милуоки, Чикаго и Вашингтон, с цел да се озове в Хоукс.
“Благодарен съм за всичките си прекарвания до момента и считам, че съм се поучил от тях”, прибавя някогашният състезател на Дюк, който постигаше по 14 точки, 6 битки и 2 асистенции приблизително на мач през сезон 2018/2019, който раздели сред Чикаго и Вашингтон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР