Новото поколение на туристическите автобуси на премиум марката Setra придобива

...
Новото поколение на туристическите автобуси на премиум марката Setra придобива
Коментари Харесай

Новото поколение на туристическите автобуси Setra се откроява с по-елегантен вид

Новото потомство на туристическите рейсове на премиум марката Setra придобива форма. Един от впечатляващите акценти на новата серия е предницата, под която се крият голям брой завладяващи технологии. Според Щефан С. Хандт, оглавяващ дизайна на Daimler Buses, Setra ComfortClass и TopClass към този момент имат доста по-елегантен тип, а премиум характерът на марката е доста по-ясно емфатичен.

Предната част на новата серия слага нови акценти във връзка с външния тип и технологиите, като усъвършенства в допълнение профила на марката с обичаи. Емблемата на Setra към този момент се вижда ясно в предната част, а спомагателните акценти включват LED детайли начело, фиброоптика на светлинните пътепоказатели, дневните светлини и габаритите. Много забележима е и смяната в интериора. Отделението за пасажери е надградено с ново систематизиране и сервизни сетове, както и нова мултимедийна система.

Едни от най-важните постижения в новото потомство Setra са имплементираните асистенти, подпомагащи шофирането. Те са основани на нова електрическа и електронна конструкция и се вкарват за първи път в европейски рейс. Новите асистиращи системи вършат туристическите рейсове Setra още по-безопасни, по-удобни, по-лесни за приложимост и доста по-икономични и екологични.

Setra ComfortClass и TopClass са първите туристически рейсове в Европа, оборудвани с новия Active Drive Assist 2 (ADA 2), композиция от няколко асистиращи системи, които интензивно подкрепят лидера в спазването на отдалеченост и оставането в настоящата лента на шофиране. Част от новото съоръжение е и асистента за помощ при спешно прекъсване - Active Brake Assist 5 (ABA 5) – система, която реагира както при движещи се, по този начин и при неподвижни пешеходци. ABA 5 и ADA 2 са единствено две от многото механически усъвършенствания в новото потомство туристически рейсове Setra, които понижават напрежението върху водача по време на път и усъвършенстват сигурността за него и за пасажерите в транспортните средства.

Световната премиера на идващото потомство туристически рейсове Setra ще се състои по време на ревюто IAA Transportation в Хановер, Германия от 18 до 20 септември 2022 година А пред клиентите ComfortClass и TopClass ще бъдат показани на премиерното събитие в Ной-Улм, Германия от 23 до 25 септември 2022 година, последвано от голям брой европейски търговски панаири в Испания, Италия, Швеция, Чехия и Франция, както и на други изложби.

Силвър Стар е формален представител на немския тръст Mercedes-Benz AG за България за марките Mercedes-Benz и smart, на Daimler Trucks AG за марките Mercedes-Benz, Unimog и FUSO и на EvoBus за Mercedes-Benz и Setra. Компанията предлага целия набор от услуги за бизнес и крайни клиенти, включително продажба и следпродажбено обслужване на нови и използвани леки, лекотоварни и товарни коли и рейсове, както и продажби на аварийни елементи. Дилърските центрове на Силвър Стар се намират в София, Пловдив, Варна, Бургас и Евро Старс в Русе.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР