Новото партньорство на Twitter с eToro дава възможност на потребителите

...
Новото партньорство на Twitter с eToro дава възможност на потребителите
Коментари Харесай

Twitter и eToro влизат в партньорство, за да предлагат търговия с акции и криптовалути

Новото партньорство на Twitter с eToro дава опция на потребителите да търгуват с необятен набор от активи, в това число акции и криптовалути.

Както се показва в публикация на CNBC, това партньорство е част от напъните на Илон Мъск да трансформира Twitter в супер приложение, което дава на потребителите всевъзможни услуги.

Според Йони Асия, основен изпълнителен шеф на eToro, наличието на Twitter за финансови разбори в действително време на компании и протичащото се по света може да обезпечи висококачествено наличие за потребителите на eToro.

В предишното “кештаг ” функционалността на Twitter позволяваше на потребителите да преглеждат пазарните данни на фирмите. С новото партньорство потребителите могат да кликнат върху бутона, с цел да търгуват с съответен финансов инструмент.

Освен това се оповестява, че Мъск харчи десетки милиони долари за създаване на план за изкуствен интелект за Twitter, което демонстрира решимостта му да трансформира Twitter в супер приложение.


 


През април 2023 година Twitter се сля с офшорна компания, наречена X Corp, което подсказва желанието на Мъск да разшири още повече услугите на Twitter.

Като цяло партньорството на Twitter с eToro и визията на Мъск за превръщането на Twitter в супер приложение показват упоритостта на компанията да дава на потребителите разнородни услуги.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР