Новосъздадената Местна коалиция с наименование Българска нова демокрация – СДС“

...
Новосъздадената Местна коалиция с наименование Българска нова демокрация – СДС“
Коментари Харесай

Новосъздадената МК „Българска нова демокрация – СДС“ се регистрира в подкрепа на Георг Спартански за кмет на Плевен

Новосъздадената Местна коалиция с название „ Българска нова народна власт – Съюз на демократичните сили “ беше записана в ОИК – Плевен този вторник – 26-ти септември.



Местната коалиция издига листа от 34 претенденти за общински съветници, като неин лидер е актуалният зам.-кмет на Община Плевен, Стефан Милев.

Представляващи обединението са Пепо Петков и Найден Зеленогорски, който незабавно след внасянето на документите в ОИК-Плевен, сподели пред публицисти:

„ Местна коалиция „ Българска нова народна власт – Съюз на демократичните сили “ поддържа изрично сегашния кмет на Плевен и претендент за трети мандат, Георг Спартански и ще работи за необятно посланичество в Общинския съвет, с цел да можем да подсигуряваме най-сетне един мандат на господин Спартански при с болшинство в Общинския съвет, както беше в моите три мандат. Така ще му бъде по-лесно и градът ще върви много по-уверено напред “.

Зеленогорски уточни, че Местна коалиция „ Българска нова народна власт – Съюз на демократичните сили “ е подкрепена от Гражданско придвижване ДЕН, на което той е ръководител, и което е със мощно наличие в листата за Плевен, както и в Червен бряг, Левски и доста други градове.

„ Предстои да разширяваме поддръжката за господин Спартански и ще търсим опция да станем първа политическа мощ в Общинския съвет ", сподели още Зеленогорски.



Водачът на листата на МК „ Българска нова народна власт – Съюз на демократичните сили “, Стефан Милев уточни:

„ При основаването на листата на МК „ Българска нова народна власт – Съюз на демократичните сили “ сме се водили от два съществени правилото.

Първият беше, хората в нея да са безспорни експерти и потвърдени експерти в областите, в които работят, и вторият принцип беше, те да са публично познати с деен публичен живот.

Първият принцип е значим, тъй като хората, които влизат в локалното самоуправление би трябвало да имат много висока експертиза, тъй като провокациите в днешно време са доста огромни и общинските препоръки са тези, които могат да дават тенденция, по какъв начин би трябвало да се развива една община, и там да се взимат в действителност верните решения.

Второто условие считам, че е наложително за всеки един общински консултант “, сподели Стефан Милев.



„ В листата ни има девет претендента за кметове на дребни обитаеми места. Вярвам, че в акцията ще успеем да разтеглим оптимално доверието към нас и на 29-ти октомври ще можем да се поздравим с един отличен резултат.

Целта е ясна – да имаме оптимално огромен брой представители в Общински съвет, с цел да може положителните и смислени хрумвания, които приготвя Общинска администрация, да бъдат подкрепени от Общинския съвет “, сподели Стефан Милев.



Той изрази вяра, акцията преди изборите да бъде открита и почтена и без компромати.

„ Приканвам и другите претенденти за общински съветници да се придържат към естествения звук и да създадем една в действителност европейска акция, и дано най-хубавите да бъдат най-голямата група в идващия Общински съвет “, сподели още лидерът на листата на МК „ Българска нова народна власт – Съюз на демократичните сили “, Стефан Милев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР