Новоназначеният мениджър на Астън Вила Унай Емери заяви, че има

...
Новоназначеният мениджър на Астън Вила Унай Емери заяви, че има
Коментари Харесай

Унай Емери: Мечтата ми е да спечеля трофей с Астън Вила

Новоназначеният управител на Астън Вила Унай Емери съобщи, че има огромни упоритости да реализира триумфи с британския тим и да играе с него в Европа, само че се нуждае от време и самообладание.

51-годишният испанец бе назначен отпред на отбора от Бирмингам на 24 октомври, четири дни, откакто Стивън Джерард напусна клуба поради слабия старт на сезона.

" Мечтата ми е да печеля трофей с Астън Вила, това е персоналното ми предизвикателство. И втората ми фантазия, задачата ми, е да играя с Астън Вила в Европа ", сподели Емери на първата си конференция.

Той е завоюва три пъти Лига Европа със Севиля и един път с Виляреал, както има най-вече трофей като треньор в шампионата.

" Сега би трябвало да мислим единствено за идващия мач, тъй като не сме в добра позиция в класирането и всеки мач ще ми дава огромна информация за играчите ", добави той.

Първата работа на Емери във Висшата лига бе в Арсенал, където смени Арсен Венгер през 2018 година, само че той остана в лондонския клуб 18 месеца, преди да бъде уволнен.

" Мисля, че футболистите ни сега не са в добра форма и първата ми работа е да им оказа помощ. Трябва да се подобрят, само че преди всичко е нужно да си върнат увереността, доверието във всеки играчи и да играят дружно ", сподели още испанецът. Емери знае, че би трябвало да реализира бързо резултати.

" Искам да работим по нов метод, само че нуждая се от време. Във футбола времето не е толкоз доста и имаме три точки пред нас. Искам да бъда тук дълго време и да се подобряваме непрекъснато ", сподели мениджърът.
 Унай Емери: Трябваше да приема предлагането на Астън Вила
Унай Емери: Трябваше да приема предлагането на Астън Вила

" Това е друг план и огромно спортно предизвикателство "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР