Новоназначеният командир на украинските сухопътни войски Олександър Павлюк увери, че

...
Новоназначеният командир на украинските сухопътни войски Олександър Павлюк увери, че
Коментари Харесай

Новият командващ сухопътните сили на Украйна с първо изявление

Новоназначеният пълководец на украинските сухопътни войски Олександър Павлюк увери, че е наясно с цялостния лист от задания, които стоят пред неговите елементи в пълномащабна война, която Русия води против Украйна. Изявлението си наследникът на Сирски разгласява в своя профил в „ Telegram “

" Най-голямата, най-многобройна част от славната украинска войска, която поема основния удар на врага, носи най-тежкото задължение във войната. За мен е чест да служи един до друг до вас, смели воини! Наясно съм с цялостния лист от задания пред нашите елементи и всички структури на Сухопътните войски “, се споделя в известието.

Павлюк благодари на президента, държавното управление и екипа на Министерството на защитата, където през последната година бе първи заместник-министър, за доверието и градивното съдействие.

" Ще употребявам насъбрания опит с цел да направя по-ефективни сухопътните войски. (...) Ще направя всичко допустимо, с цел да укрепя сухопътните войски и да доближа страната до успеха ", дава обещание генералът.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР