Новоизлюпената поп фолк певица Тита, която мнозина все още трудно

...
Новоизлюпената поп фолк певица Тита, която мнозина все още трудно
Коментари Харесай

Нова тръпка: Тита се похвали с Чичо Скрудж! Какво намеква? В...

Новоизлюпената поп фолк певица Тита, която мнозина към момента мъчно възприемат в този род, е на напълно коледна вълна, в случай че съдим по това, което демонстрира в профила си в обществените мрежи.

Изпълнителката се похвали с чисто нова, артистична облага, на която наподобява, че не може да се нарадва. И в случай че си мислите, че става дума за някоя новаторска джаджа, лъжете се. Става дума за любопитна картина, която краси хола на певицата. Рисунката е дело на Vicart, а зад артистичния псевдоним се крие нежната художничка Вики Илиева, която рисува също облекла, обувки и чанти.



На картината е изобразен Чичо Скрудж и какъв тъкмо намек прави Тита с него, оставяме на вас да прецените. Ясно е, че Тита обича да харчи, само че и да получава скъпи дарове. 

 

Като цяло Тита изпраща сложна година, тъй като се раздели с гаджето си след близо 2-годишна връзка. В професионален проект пък, промяната на жанра към момента оказва въздействие. Да забележим какво ще й донесе новата 2023-та, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР