Новоизбраният служебен министър на иновациите и растежа Росен Карадимов прие

...
Новоизбраният служебен министър на иновациите и растежа Росен Карадимов прие
Коментари Харесай

Росен Карадимов пое поста на служебен министър на иновациите и растежа от Милена Стойчева

Новоизбраният длъжностен министър на нововъведенията и растежа Росен Карадимов одобри поста от Милена Стойчева по време на публична гала, оповестиха от министерството.

„ Основната задача на служебния кабинет са изборите. Ще развиваме направеното досега, с цел да поддържаме системите в страната в кондиция, до момента в който пристигна идващото постоянно държавно управление “, съобщи министър Карадимов.

По думите му всичко, заложено в Министерството на нововъведенията и растежа, ще бъде надграждано. Министър Карадимов акцентира, че ще разчита в професионален проект на Стойчева.

„ Нашето преимущество е, че до момента сме работили дружно, доколкото Българската банка за развиване е в границите на Министерството “, сподели още Карадимов.

„ Основаната задача в Министерството на нововъведенията и растежа е да се основават благоприятни условия за вложения в нововъведения и привличане на стратегически вложители. Предавам поста с възприятие на доверие и оптимизъм, тъй като считам, че господин Карадимов споделя визията и ще продължи досегашната работа “, сподели от своя страна Милена Стойчева.




Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР