Новоизбраният кмет на Варна Благомир Коцев още в началото на

...
Новоизбраният кмет на Варна Благомир Коцев още в началото на
Коментари Харесай

Новоизбраният кмет на Варна изуми - лично обикаля ремонти и на скатаващите се им е спукана работата

Новоизбраният кмет на Варна Благомир Коцев още при започване на мандата си демонстрира нововъведение. Той не жали време и персонално обикаля из инфраструктурни обекти, отчитайки, че място няма служащи. И нощес бе по този начин, а това, което той все още прави несъмнено се харесва на хората в Морската столица и сочи, че изборът им да пернат " киличмето " отдолу под краката на Иван Портних и ГЕРБ е бил верен.

ЕТО С КАКВО съдебна експертиза ЗАЕ КОЦЕВ:

Днес направих инспекция на два от обектите, които мощно затормозяват хората във Варна - ремонтите на ул. " Подвис " и на ул. " Прилеп ".

Финансират се по заем на общината в размер на 30 млн. лева

Реконструкцията по първия план е с 19% усвоени средства, а на втория - 53%. В 16:20 ч. на място не видях служащи от тези обекти, нито работеща техника. Всички сме виждали поправки в Европа, които се вършат в това число и в тъмната част на денонощието, с цел да не се затормозява трафикът. Диалогът ми с компаниите занапред следва, с цел да намерим работещо решение за ускоряване на тези поправки.

На фотосите се виждат и други обекти, които ревизирах. По други контракти. На единия имаше служащи от прилежащи обекти, които ме осведомиха, че строителни работи се правят, само че все още на моята инспекция работещи чиновници нямаше.

Умишлено не поканих длъжностни лица по време на инспекцията, тъй като желаех персонално да видя мобилизацията на екипите към края на деня.

Граждани обърнаха внимание, че положението и темповете на ремонтите са такива, че там трябвало да се постави табела " завършек на Варна ". Хората показаха още, че техниката е докарана тази заран на едната от локациите.

Проверките ми по разкопаните улици ще продължат, без значение кой ги извършва, тъй като желая персонално да виждам темповете и качеството.

На фотосите ще видите пропаднала част от пътното платно, преди малко асфалтирано с пари от данъкоплатците.

Ако би трябвало да обобщя накратко, бих споделил, че не това чакат варненци. А ръководителите на плановете желая да виждам на терен всеки ден. Да наблюдават качеството и графиците.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР