Новогодишният спектакъл Сцена под звездите събра хиляди българи на площад

...
Новогодишният спектакъл Сцена под звездите събра хиляди българи на площад
Коментари Харесай

Хиляди българи посрещнаха годината, празнувайки по площадите

Новогодишният театър " Сцена под звездите " събра хиляди българи на площад " Княз Александър Първи " в столицата. Концертът се организира за 19-та поредна година и по традиция събра на една сцена известни родни реализатори. 

Новата година за празнуващите навън под звездите стартира със споделена топлота, доста музика и развлечение. Всички присъстващи бяха обединени от вярата, че новата 2018 година ще им донесе по-светло и щастливо бъдеще.

Празничната стратегия беше богата и разнообразна и включваше осъществявания на обичани родни реализатори измежду които Хилда Казасян, Васил Петров, група Акага и Сигнал. В минутите след  среднощ на фона на огряното от фойерверки небе национални песни в осъществяване на Николина Чакардъкова трансфораха площада в център за забавление.

Първото бебе за 2018 година във Варна е момче, оповестиха от акушеро-гинекологичната болница в града. В морската столица новогодишна нощ е минала умерено, без съществени произшествия.

Жителите и гостите на Шумен съблюдаваха традицията за посрещането на Нова година навън.

В среднощ след празничната заря от Общинската администрация в Шумен бяха обезпечили баница с шансове и по чаша с вино за всички хора, излезли на площада.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР