Ново скандално видео, на което се вижда схватка между контрольори

...
Ново скандално видео, на което се вижда схватка между контрольори
Коментари Харесай

Скандално ВИДЕО! Контрольор блъска и крещи на младеж в градския транспорт в София, но истината се оказа....

Ново скандално видео, на което се вижда битка сред контрольори в градския превоз в София и пасажери, се появи в обществените мрежи. На фрагментите се вижда по какъв начин чиновниците карат един от пасажерите да слезе, тъй като е без билет. Крясъците и експанзията е следен от другите пътуващи.

Клипът е споделен с коментар " Пак експанзия и пердах от тези по този начин наречени контрольори, до по кое време ще поносим това, до по кое време? ". Веднага под него се заредиха мнения и реакции. Според част от потребителите обаче чиновниците са си били в правото, защото младежът, обект на

" Като е без билет да върви пешком какво се прави на забавен "

" Много ми е любопитно индивида който е снимал и качил клипа в случай че това надрусано наркоманче пристигна на неговото работно място и вземе нещо без да си заплати по какъв начин би реагирал ще му ръкопляска ли? "

" Ами като не се схваща от дума няма да се занимават през целия ден с един келеш въпреки всичко в рейса има хора които са си платили и имат работа тва в случай че е някъде в естествена страна щяха да го закопчаят ", гласят част от мненията.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР