Ново щастие в живота на Кобрата. Той отново е влюбен

...
Ново щастие в живота на Кобрата. Той отново е влюбен
Коментари Харесай

Страда ли Андреа! Ново щастие за Кубрат Пулев, вижте коя кра...

Ново благополучие в живота на Кобрата. Той още веднъж е влюбен и има до себе си хубавица.

Кубрат Пулев се радва на нова обич след Андреа и приказва намерено за това пред NOVA.

“Всеки един от нас е на тази земя, с цел да изпита най-голямата обич, която е кадърен да изпита. Само че не го знаят, не са удовлетворени, не правят оценка нищо ”. Това споделя Кобрата пред Краси Боев,  с който се разноски в планината.

Двамата стигнаха до Боянския водопад. По пътя Пулев показа, че има половинка.

“Аз съм човек, който има потребност от обич и естествено имам човек до себе си. Тези връзки са извънредно комплицирани и аз постоянно споделям: Хора не се бъркайте, тъй като във всичко друго можеш да дадеш съвет, да дадеш мнение, само че в персоналните връзки не може човек да се бърка, тъй като в никакъв случай не може да знаеш тъкмо какво е ”, изяснява Кубрат.

Казва, че няма потребност от това да се демонстрира в общественото пространство с половинката си и напомня: “Видяхте към какъв брой 13-15 години бях с човек, който е прочут. Бяхме в общественото пространство… Любовта няма потребност от показност. Любовта просто е любов… Тя е напълно друго равнище. Баща ми споделяше: “Най-важният въпрос е кой е индивидът до теб. Кой човек ще избереш ”. И беше прав ”, показа той.

По думите му най-ценните неща в живота са тези, които не могат да бъдат купени с пари.

“За мен главното в едни връзки – било другарски, било бизнес или любовни, е доверието. На мен може да ми бъде другар този човек, на който му вярвам. Доверието точно е скъпото нещо, не парите. Ако можеш да купиш нещо с пари, то не коства нищо. Най-ценното е това, което не може да се купи с пари. Приятел не се намира всеки ден ”, споделя той.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР