Ново приложение разработват концесионерите на морски плажове. Чрез него посетителите

...
Ново приложение разработват концесионерите на морски плажове. Чрез него посетителите
Коментари Харесай

Разработват приложение, с което да се резервират чадър и шезлонг на плажа

Ново приложение създават концесионерите на морски плажове. Чрез него посетителите ще могат да резервират чадър и шезлонг онлайн, без да е належащо да оставят хавлия, с цел да запазят място на първа линия на морето. То би трябвало да проработи преди формалното разкриване на сезона на 1 юни, написа " Стандарт ".

Приложението ще помогне да се избегне порочната процедура като заплащане на спасители и спомагателни такси.

Чрез него ще може в действително време да се следи наличността на свободните чадъри и техните цени, а посетителите ще могат да резервират и платят за своето място онлайн.

„ Всички ще имат достъп в действително време и летовниците ще могат да видят дали на този плаж има свободни чадъри, на коя линия са, да си го резервират непосредствено и да си го заплатят онлайн, като по този метод се заобикалят порочни практики заплащане на трети лица, спомагателни таксувания - безотчетни ", съобщи Симеон Цветков, ръководител на Асоциацията за развиване на дейностите по ръководство на морските плажове, представен от БГНЕС.

Според ръководителя на Асоциацията за развиване на дейностите по ръководство на морските плажове повишаването на чадърите това лято няма да надвиши 15%, като нарастването е поради покачването на концесионната такса.

Най-високите цени на чадъри и шезлонги са към 10-15 лв., които се съпоставят с околните плажове по гръцкото Черноморие, където цените са към 6-10 евро, споделя още Симеон Цветков.

Най-евтино ще е на къмпинг Нестинарка, където цената на чадър или шезлонг е по 0,36 стотинки.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР