Ново попълнение в екипа на Областна администрация - Кюстендил има

...
Ново попълнение в екипа на Областна администрация - Кюстендил има
Коментари Харесай

Млад експерт започва работа в Областна администрация - Кюстендил по “Старт на кариерата”

Ново попълнение в екипа на Областна администрация - Кюстендил има по Националната стратегия “Старт на кариерата ”. Елизабет Стоичкова е от град Кюстендил и е на 28 години. Завършила е компетентност “Публична администрация ” в УНСС. Тя стартира работа като младши специалист в Дирекция “Административен надзор, районно развиване и държавна благосъстоятелност ”.



“Радвам се, че бях утвърдена и ще имам опция да работа по специалността си. Надявам се опитът, който натрупат тук, да ми бъде потребен в бъдещата професионална реализация ”, показа Стоичкова.



В първия си работен ден в администрацията тя бе посрещната от регионалния шеф инж. Александър Пандурски и неговия заместител Валентина Караганова. Двамата я поздравиха за новото начало и й пожелаха триумф в определеното занятие. “За нас е наслаждение, че ще можем да разчитаме в работния развой на млад и деятелен човек. В екипа тук има единодушие, отговорност и колегиалност. Ще срещнете поддръжка и схващане от страна на сътрудниците си “, увери регионалният шеф инж. Пандурски.

Досега Елизабет е работила в областта на телекомуникациите и търговията. Договорът й с ОА - Кюстендил по програмата “Старт на кариерата ” е за период от 1 година.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР