Ново мобилно приложение помага на столичани да открият най-близкия до

...
Ново мобилно приложение помага на столичани да открият най-близкия до
Коментари Харесай

Ново мобилно приложение ще ни помага в търсенето на свободен електромобил


Ново мобилно приложение оказва помощ на столичани да открият най-близкия до тях свободен електрически автомобил, да го запазят и наемат.

Модерната услугата е реалност от два месеца, а броят на записалите се консуматори към този момент надвишава 5000.
Каршеринг-услугата предлага комфортен, екологичен и ефикасен метод за напредване в града. Електромобилите са ситуирани на основни места в централната градска част, като наемането и освобождението им може да бъде осъществено в синя и зелена зона, където паркират изцяло гратис, както и на други особено обособени места, посочени на картата в мобилното приложение Spark your electric drive. Това изясни изпълнителният шеф на компанията, предоставяща услугата Стефан Спасов:

Това значи, че всеки един консуматор, който се записва на нашата платформа, която в действителност е една апликация, може да види всичките коли, които са налични в града, какъв брой са надалеч от неговото местонахождение, може да ги резервира, да ги включи през самата апликация. Влиза, употребява автомобила без никакво ограничаване във времето, след което излиза и го заключва още веднъж с приложението,съобщи БНР. В автомобила от самото начало има документи и ключ, с който може да се възпламени автомобилът и да се придвижи от точка А до точка Б.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР