Ново жестоко семейно убийство потресе България.Криминалисти от ОДМВР-Разград и ГДНП

...
Ново жестоко семейно убийство потресе България.Криминалисти от ОДМВР-Разград и ГДНП
Коментари Харесай

Намериха убита и разчленена Силвия Петрова

Ново грубо фамилно ликвидиране потресе България.

Криминалисти от ОДМВР-Разград и ГДНП откриха тялото на 40-годишната жена, оповестена за търсене в понеделник, 13 декември. Частите от натрупа са били заровени на няколко места по пътя за жп гара Разград.

На място не престават оперативните дейности на полицията. Движението на транспортни средства в региона се контролира от екипи на " Пътна полиция ". Задържан е 44-годишният причинител на тежкото престъпно закононарушение.

Води се следствие под управлението на Окръжна прокуратура - Разград.  

По данни на Разград24/7, жертвата е 40-годишната Силвия Петрова. Жената е оповестена за изчезнала от родителите си при започване на седмицата. Останките й са открити тази нощ.

Задържан за осъществяването му е 44-годишният брачен партньор на Силвия, който е мексиканец. Той е направил признания за осъщественото през нощта на петък против събота в общия им дом закононарушение и е посочил четирите места, където е заровил частите от натрупа.

Районът, където е станало това, за разнообразни интервали е бил затворен за придвижване – пътя за Стражец и жп гарата. В момента придвижването там се контролира, защото към момента се търсят телефона, документите и облеклата й.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР