Ново голямо дерби предстои в английската Висша лига, защото Тотнъм

...
Ново голямо дерби предстои в английската Висша лига, защото Тотнъм
Коментари Харесай

Възроденият Тотнъм с тежко предизвикателство срещу Ливърпул у дома

Ново огромно дерби следва в британската Висша лига, тъй като Тотнъм посреща Ливърпул на своя “Тотнъм Хотспър Стейдиъм ” в среща от седмия кръг на шампионата. На winbet.bg футболните почитатели могат да открият отлични благоприятни условия за правене на спортни залози, в това число и супер повишени коефициенти.

Но какво може да се чака от дуела сред Тотнъм и Ливърпул в столицата?  

Тотнъм живее нов живот с мениджъра Постекоглу

Поне към този момент наподобява по този начин, като че ли Тотнъм е направил същински удар с ангажирането на австралийския управител Анге Постекоглу. “Шпорите ” играят най-хубавия си футбол от доста време насам, като са непобедени в първите шест кръга на Висшата лига. В момента Тотнъм е на четвърта позиция в таблицата, само че единствено на две точки от втория Ливърпул.

Немалко анализатори чакаха Тотнъм да се срине след раздялата с най-хубавия си футболист Хари Кейн, само че вместо това “шпорите ” даже откриха метод да подобрят представянето си. Новият капитан Сон не стопира да бележи в предни позиции, а дуото в халфовата линия Бисума - Сар се оформя като гръбнака на тима. Един от най-важните футболисти в състава безспорно е лятното попълнение Джеймс Мадисън, който още от първия кръг стартира да асистира на нападателите.

Ливърпул поглежда към върха, само че ще му би трябвало победа в Лондон  

Със единствено една неверна стъпка от началото на сезона, Ливърпул се намира на втора позиция във краткотрайното класиране и на единствено две точки зад водача Манчестър Сити. Отборът на Юрген Клоп също увеличи равнището си на показване по отношение на предишния сезон, а направените промени в халфовата линия се отразяват позитивно на тима - футболисти като Алексис МакАлистър и Доминик Собослай бяха нужни на “червените ”.

Мениджърът Юрген Клоп още веднъж ще има алтернатива основно в офанзивата на своя отбор, където разполага с много варианти за стартовия състав. При успеха над Уест Хем той остави Коди Гакпо и Диого Жота на пейката, залагайки на Луис Диас и Дарвин Нунес като сътрудници на Мохамед Салах. Няма да бъде изненадващо обаче в случай че Клоп още веднъж “завърти ” единайсеторката, както постоянно прави.

Спортни функционалности на winbet.bg

WINBET е операторът, предлагащ разнородни потребни функционалности за почитателите на спорта. За първи път в България бе показан инструментът “Ранно погашение за брой голове ”, който може да бъде задействан при залозите вид “над 2.5 гола ”. В този случай, в случай че в дадената среща има две маркирани попадения до 33-ата минута, залогът автоматизирано ще бъде затворен и маркиран като печеливш бе значение от крайния резултат в срещата.

За феновете на вършиме колонки остава деен и инструментът “Бонус колонка ”, с помощта на който потребителите могат да получат до 100% нарастване на облагата при прибавяне на събития в акумулатора. Колкото повече срещи е играл потребителят, толкоз по-голям % към облагата ще му бъде начислен.

Не на последно място, клиентите на winbet.bg могат да разчитат и на функционалността “Ранно погашение ”, при която техният залог се затваря автоматизирано, стига подкрепеният от тях тим да поведе с два гола разлика в дуела.

Участието в хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на nra.bg и на winbet.bg.

 


 

FaceBookTwitterPinterest

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР