Ново феноменално издание на международната бойна галавечер SENSHI ще зарадва

...
Ново феноменално издание на международната бойна галавечер SENSHI ще зарадва
Коментари Харесай

SENSHI открива годината с ново бойно зрелище на 18 февруари

Ново феноменално издание на интернационалната бойна галавечер SENSHI ще зарадва феновете на високия адреналин с качествени и зрелищни борби. Организаторите са подготвили ново епично шоу, с което да открият годината. Големият военен театър ще се организира на 18 февруари в Двореца на културата и спорта във Варна. Началният час на конфликта на титаните ще бъде даден в 18:30 часа.

Гладиатори от 19 страни ще премерят сили в 16 дуела по атрактивните правила на KWU Senshi и KWU Full Contact, като за първи път ще забележим на интернационалната бойна галавечер и срещи по разпоредбите KWU Open.

Двубоите по разпоредбите на KWU Senshi разрешават захвати, удари с лакти, хвърляния, както и бойни правила от муай тай. KWU Full Contact борбите са с по този начин познатите на почитателите кикбокс правила, само че без лакти и захвати. При тях участват и доста разнородни кикове. По разпоредбите KWU Open ще се осъществят дуели с атрактивни смесени бойни изкуства с хвърляния, граплинг и всичко, което е разрешено в една ММА борба.

Бойната карта на новото 15-о издание на SENSHI следва да бъде оповестена в идващите дни, а всеки, който желае да се допре до завладяващите дуели и да се наслаждения на високия адреналин и мощни страсти на новото зрелищно издание на интернационалната бойна галавечер, може да го направи от първи ред на място в залата, както и онлайн у нас и в чужбина.

Зрелищната бойна галавечер  SENSHI 15  ще се излъчва онлайн по  Bulgaria ON AIR  за България, както и в действително време за целия свят по американската телевизия  FITE, на  Senshi.com, Boec.bg, Boec.com,  Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

15-ото издание на SENSHI се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специфичната поддръжка на ЗАД „ Армеец ", „ България Еър ", М Кар Груп - BMW  дилър, Rolls-Royce Motor Cars Service и „ Св. Св. Константин и Елена Холдинг “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР