Ново дело срещу актьора Кевин Спейси започна в Лондон. Той

...
Ново дело срещу актьора Кевин Спейси започна в Лондон. Той
Коментари Харесай

Шокиращи истории: Ново дело срещу Кевин Спейси за сексуални посегателства срещу мъже

Ново дело против артиста Кевин Спейси стартира в Лондон. Той още веднъж е упрекнат в полов тормоз, заяви Daily Mail, представен от БГНЕС. Четирима мъже, които се идентифицираха като жертви на 63-годишния артист, разкриха детайлности за отношението му към тях.

Кевин Спейси е упрекнат в 12 полови закононарушения: седем са за полово принуждение, три обвинявания за непочтено нахлуване и две обвинявания за принуждаване на човек да прави секс без единодушие. На първото чуване обвиняванията на четиримата против Спейси бяха в детайли изложени от прокурорката Кристин Агню.

Тя сподели на правосъдните заедатели, че първият жалбоподател е: " водач на възраст сред 30 и 34 години ". Според ищеца, Кевин Спейси се е качил в колата до него, а не на задната седалка, както нормално вършат останалите пасажери. Той твърди, че артистът ненадейно почнал намерено да приказва за половите си желания, „ разтривайки “ крайници му и „ галейки и стискайки “ врата му. " Това държание ескалира в случаи, в които Кевин Спейси в действителност сграбчва и опипва претендента по нападателен метод. Той може да е получил полово наслаждение от този вид полова експанзия ", сподели държавната обвинителка.

След това журито изслуша втори просител, който седеше до Кевин Спейси в Haymarket Theatre през 2005 година Мъжът, който тогава е бил на към 28 години, си спомня, че артистът го е попитал " дали са правили секс преди ". Мъжът, " шокиран " от този въпрос и се направил, че не е чул нищо, само че бил опипан по гениталийте от известния артист и го било заболяло. Когато ищецът го отблъснал, артистът просто се разсмял.

Третият просител се срещнал няколко пъти за малко с Кевин Спейси, до момента в който той бил в Old Vic Theatre. През 2008 година ищецът, който се е преместил в Лондон след довеждане докрай на трагично учебно заведение, писал на Спейси, „ молейки го за помощ и наставничеството “. Известният артист се обадил на амбициозния сътрудник няколко седмици по-късно и същата вечер те се срещнали в жилището на Спейси. " По време на диалога ищецът благодари за ролята му в пиесата. Г-н Спейси разтвори ръце, с цел да го прегърне. Ищецът не помръднал да го прегърне, тъй като му се сторило малко необичайно, тъй че Кевин Спейси протегна ръка напред, прегърнал го в кръста с ръка и в това време заровил лице в слабините “, чуха правосъдните заседатели.

Същата вечер те пили и пушили, след което ищецът „ задремал или примрял “, като отбелязал, че преди този момент за него това не било нехарактерно, а когато се събудил, артистът бил правил орален секс с него и не спрял при отхвърли. След случая мъжът отишъл на спирката, " където седнал и плакал ".

Четвъртият просител общувал с Кевин Спейси в пъб в село покрай Оксфорд през 2013 година След като заведението затворило, артистът предложения в хотела си компанията, която почивала там. Твърди се, че там Спейси почнал да прегръща ищеца и да го целува по врата, а по-късно " го сграбчил за слабините с ръка и го стиснал ". Ищецът напуснал хотела в „ леко паникьосано положение “.

В умозаключение на встъпителните си думи пред правосъдните заседатели, прокурорката Кристин Агню сподели, че Кевин Спейси е „ злоупотребил с власт и въздействие “.

" Четирима мъже, явно непознати един с различен, насочат съществени обвинявания от полов темперамент против Кевин Спейси. Лъжат ли те? Решили ли са да изфабрикуват обвинявания против подсъдимия, с цел да извлекат финансова облага? Ние, прокуратурата, допускаме, че господин Спейси е злоупотребил с въздействието, което му даде неговата известност и популярност, възползвайки се от неговата известност и популярност, от неговия престиж и въздействие. Той взе това, което искаше, с който искаше и когато искаше ", сподели обвинителката.

Процесът против Кевин Спейси ще продължи четири седмици в съда Southwark Crown в Лондон. Делото ще бъде решено от 12 случайно определени общественици.

Припомняме, че още към 20 души насочиха сходни обвинявания против Кевин Спейси, в това число няколко негови сътрудници, които са работили с него по сериала „ Къща от карти “. Няколко наказателни каузи бяха завършени по разнообразни аргументи: от време на време ищците отхвърлят да свидетелстват или просто отдръпват обвиняванията си.

Скандалът се отрази отрицателно на кариерата на Спейси. Той беше отхвърлен от фотосите на сериала „ Къща от карти “, Ридли Скот отстрани подиуми с негово присъединяване от кино лентата си „ Всички пари на света “. Актьорът също беше лишен от премията си „ Еми “ и беше наказан да заплати $31 милиона на основателите на „ Къща от карти “ за нарушение на контракта.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР