Новият вратар на Лудогорец Кристиян Кахлина говори пред index.hr за

...
Новият вратар на Лудогорец Кристиян Кахлина говори пред index.hr за
Коментари Харесай

Кахлина: Лудогорец има силен отбор, но не играем добре като колектив

Новият вратар на Лудогорец Кристиян Кахлина приказва пред " index.hr " за престоя си в България. Стражът пристигна чартърен до края на сезона от Горица.

" Засега животът е естествен. В България парламентарните избори са на четвърти април, тъй че бе въведена още веднъж карантина от понеделник, с цел да се понижи броят на инфектираните и хората да могат да отидат до урните и да гласоподават. Кафенетата и заведенията за хранене работеха, само че в този момент ги затвориха. В този уикенд няма да има мачове от шампионата. Ситуацията е доста неприятна и интензивните отделения са запълнени, по тази причина взеха решение да затворят доста от обектите ", описа Кахлина за обстановката в България. " Придвижвам се в Разград с кола, само че това е дребен град и няма какво толкоз да се посещава. Спортният ни център е в една част на града, хотелът, в който сме настанени преди мач, е в друга, а стадионът в друга. Така, че разглеждате града, до момента в който пристигна дуелът ", добави още той.

" Разград не е огромен град, няма огромни търговски центрове. Има три за главно извършване на покупки, два-три положителни ресторанта, от които футболистите си поръчват храна и няколко кафенета. Досега не съм посещавал доста места, тъй като съм фокусиран най-много върху себе си и тренировките, с цел да бъда във допустимо най-хубава форма ", сподели хърватинът.

" Справям се добре. Имахме проект в отбрана по време на дуела с Локомотив Пловдив за Купата на България и успяхме да ги отстраним от шампионата. Това беше носителят на трофея в последните две години и беше огромна победа. Последният ни мач против Царско село не беше добър, завършихме при резултат 1:1, само че при започване на дуела стартира да вали сняг, което затрудни играта. Така че по-важното бе никой да не се контузи ", съобщи вратарят на Лудогорец.

" Надявам се да продължим в същия темп, като се има поради, че нямаме мачове заради паузата за националните тимове. Предстоят ни два полуфинални мачове против ЦСКА за купата и се надявам да се оправим добре. Междувременно имаме и един дуел с тях в шампионата. Надявам се да свършим работата си допустимо най-скоро ", сподели Кахлина.
 Светослав Дяков: Завръщам се против ЦСКА, задачата ни е Шампионска лига
Светослав Дяков: Завръщам се против ЦСКА, задачата ни е Шампионска лига

" Дамбраускас има хубави хрумвания "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР