Новият вицепрезидент на Турция, Джевдет Йълмаз заяви днес, че ще

...
Новият вицепрезидент на Турция, Джевдет Йълмаз заяви днес, че ще
Коментари Харесай

Новият вицепрезидент на Турция заяви, че ще даде приоритет на борбата с инфлацията

Новият вицепрезидент на Турция, Джевдет Йълмаз съобщи през днешния ден, че ще даде приоритет на битката с инфлацията и ще обърне особено внимание на подобряването на капиталовата среда, съобщи Ройтерс.

Йълмаз направи коментара на церемонията по встъпването си в служба.

Президентът Реджеп Тайип Ердоган разгласи новия си кабинет след изборите предишния месец и назначи Йълмаз на мястото на досегашния вицепрезидент Фуат Октай.

" Ще работим със конструкция, която ще позволи казуса с недостига по настоящата сметка; ще дадем специфичен приоритет на битката с инфлацията ", сподели новият заместител на Ердоган, написа Българска телеграфна агенция.

" Ще обърнем особено внимание на областите, свързани с подобряването на капиталовата среда в Турция; ще продължим по пътя на вложенията, заетостта, производството и износа ", сподели още Йълмаз, представен от електронното издание на турския в. " Сьозджу ".

Същевременно той уточни, че " със съзнанието, че това ще отнеме време ", ще продължат и с политиките за облекчение на " тези, които се сблъскват с отрицателните последствия от инфлацията ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР