Новият турнир на УЕФА Лига на конференциите навлиза в решителна

...
Новият турнир на УЕФА Лига на конференциите навлиза в решителна
Коментари Харесай

Лигата на конференциите навлиза в решителна фаза

Новият шампионат на УЕФА Лига на конференциите навлиза в решителна фаза. Тази вечер ще се изиграят първите 1/4-финални конфликти, като програмата ще бъде открита от и от 19,45 часа. От 22,00 часа са мачовете -, Бодьо/Глимт - и -.
 Рома ще има опция да си върне на отбор, който към този момент ги унизи през този сезон, в 1/4-финалите на Лига на конференциите Рома ще има опция да си върне на отбор, който към този момент ги унизи през този сезон, в 1/4-финалите на Лига на конференциите
Безспорно максимален интерес провокира дуелът сред Бодьо/Глимт и. Двата отбора играха и в груповата фаза, като норвежкият отбор нанесе унизителна загуба с 6:1 на римляните. Бодьо/Глимт ще излезе с много изменен състав по отношение на този от груповата фаза, само че това не значи, че задачата пред ще е по-лесна.

Треньорът на “вълците ” Жозе Моуриньо няма да разчита и. Португалецът този път ще заложи на най-хубавото, с което разполага, а няма да разчитана запаси, както при загубата с 1:6. Съперник на спечелилия в тази двойка ще бъде някой всред и.

Другият нидерландски представител в шампионата - Фейенорд, посреща Славия (Прага). Двата отбора играха и в груповата фаза, като ротердамци реализираха триумф с 2:1 вкъщи и направиха тъждество 2:2 в Прага. Победителят в този конфликт ще се изправи против Марсилия или ПАОК. Мачът сред френския и гръцкия отбор се обрисува да е доста прочувствен поради темперамента на почитателите и на двата тима.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР