Новият треньор на Витоша (Бистрица) Асен Букарев говори на първата

...
Новият треньор на Витоша (Бистрица) Асен Букарев говори на първата
Коментари Харесай

Асен Букарев: Винаги е възможно да се спасим

Новият треньор на Витоша (Бистрица) Асен Букарев приказва на първата подготовка на тима за годината. Специалистът има вяра, че " тигрите " могат да се спасят от изпадане.

" Нашата задача е доста тежка, само че след това ще е най-сладко, може би. Винаги е допустимо да се спасим. Щом на доктрина е допустимо, значи и на процедура е по този начин. Ще дадем всичко от себе си.

Държа доста на колектива и характера на играчите. Мисля, че ще се получат нещата. Опитът е доста значим във футбола.

От 23 януари до 7 февруари сме в Анталия. Там ще имаме 4 контроли. В София пък ще изиграем една - против Струмска популярност.

Новите играчи са положителни футболисти. Разчитам на тях да ни оказват помощ. Те са можещи играчи, и в случай че са здрави ще се получат нещата и ще играем по-добър футбол. Имаме доверие на всички, които са в отбора. Смятаме, че те имат голям капацитет и ще работим с тях, с цел да го доразвият.

Ники Кръстев ще се опита да направи рестарт на кариерата си и ще си помогнем взаимно. Разговаряме с още 1-2 футболисти, само че нищо още не е несъмнено. Групата ни е задоволително огромна. Ще разчитаме и на няколко доста надарени момчета от школата ", съобщи Букарев.
 Витоша (Бистрица) притегли някогашния вратар на Левски Николай Кръстев
Бивш вратар на Левски почна с Витоша

Николай Кръстев ще играе за " тигрите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР