Новият треньор на ЦСКА ще бъде представен в четвъртък, обявиха

...
Новият треньор на ЦСКА ще бъде представен в четвъртък, обявиха
Коментари Харесай

ЦСКА ще представи новия си треньор в четвъртък

Новият треньор на ЦСКА ще бъде показан в четвъртък, оповестиха алените. Очакванията са това да е 35-годишният Нестор Ел Маестро, който дойде в София през днешния ден, с цел да подпише с клуба.

Представянето му ще е в 11.00 часа на " Българска войска ". За момента от клуба не загатват нищо за новия си треньор.

Миналия сезон тимът беше воден от Стамен Белчев, само че в последните срещи той беше заменен от Христо Янев. След края на шампионата управлението на ЦСКА резервира цялостно безмълвие и не разясняваше тематиката за треньора.

Ел Маестро идва след спечелването на купата на Словакия със " Спартак " (Търнава). Той няма кариера като футболист, а напълно млад се насочва към треньорската специалност. От 2006 до 2008 година е асистент в екипа на " Шалке ".

След това е заемал същата роля в " Хановер ", " Хамбургер " и " Аустрия " (Виена). За пръв път е старши треньор в " Спартак " и извежда тима до купата.

Ел Маестро е роден на 25 март 1983 година в Белград, само че поради войната фамилията му се мести в Лондон през 90-те години. През 2000 година Нестор Йевтич, както се споделя до този миг, сменя семейството си и се преименува на Нестор Ел Маестро.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР