Новият треньор на Спартак изведе отбора за първа тренировка от

...
Новият треньор на Спартак изведе отбора за първа тренировка от
Коментари Харесай

Енгибар Енгибаров изведе Спартак за първа тренировка

Новият треньор на Спартак изведе тима за първа подготовка от зимната подготовка преди малко на „ Локомотив ”. Преди това шефовете на клуба разговаряха с играчите в съблекалнята и ги срещнаха с условията си и упованията от тях за пролетния полусезон.

В момента футболистите загряват на терена под аплодисментите на техни правилни привържениици.  

Както „ Петел ” към този момент писа, новите футболисти към този момент са 13. Привлечени са миналите през клуба Мирослав Марков, Боян Илиев, Калоян Иванов, Михаел Михалев, Георги Гушлев, Васко Боев, Тодор Маринчев, Иво Михайлов, Десислав Дяков, Иван Добрев и Илиян Неделчев, както и юношите на Черно море Александър Йовчев и Емил Илиев.

Към края на месеца към тима ще се причисли и младеж на Спартак, който играе в Югозападна „ В ” група.

В състава останаха Калин Дянков, Вилиян Денчев и Ивайло Русев, само че по преценка на треньора към тях в придвижване могат да се причислят и други играчи от есенния отбор, някои от които упражняват сега.

Подготговката ще премине на „ Локомотив ”, като ще се тренира всеки ден без неделя. На този стадий уредените контроли са четири. На 27 януари Спартак приема Светкавица от 14 часа на „ Локомотив ”, на 3 февруари играе с юношите до 19 години на Черноморец (Балчик), на 10 февруари гостува на Калиакра в Каварна или Черноморец в Балчик, а на 17 февруари приема юношите до 17 години на Лудогорец.



Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР