Новият треньор на РБ Лайпциг Юлиан Нагелсман заяви, че по

...
Новият треньор на РБ Лайпциг Юлиан Нагелсман заяви, че по
Коментари Харесай

Треньорът чудо на Лайпциг: Искаме трофеи, не само участие

Новият треньор на Република България Лайпциг Юлиан Нагелсман съобщи, че по време на престоя му в клуба задачата пред клуба ще спечелването на титли.

Нагелсман беше назначен на мястото на Ралф Рагник отпред на “биковете “. 31-годишният експерт водеше в продължение на 3 сезона тима на Хофехайм, постигайки най-големите триумфи в клубната история, измежду които 2 следващи участия в групите на Шампионска лига.

Старши-треньорът беше безапелационен в задачите, които си слага по време на престоя в Лайпциг.

“В четирите години по контракта ми желая освен да се състезаваме, само че може би дори да спечелим огромни награди. Целта ми е постоянно да оставям запаметяващ се отпечатък в клубовете, в които работя. Искаме да сме съперник в Бундеслигата “, заключи Нагелсман.

“Обичам клубове, с чиито футболна философия мога да се разпознавам самия аз. Затова избрах и Република България Лайпциг. Аз желая да употребявам ДНК-то на клуба като скеле, върху което единствено да постави личните си хрумвания, без да върша революционни промени “.

Нагелсман показа и вижданията си към бъдещето на звездата на немския клуб Тимо Вернер. Нападателят е непрекъснато стряган с трансфер в Байерн Мюнхен.

“Позицията на клуба не се е трансформирала. Надяваме се, че ще можем да разчитаме на Тимо и за бъдеще. Ситуацията към него обаче няма да повлияе на отнощението ми. Ако той е измежду най-добре представящите ни се играчи, то той постоянно ще играе “, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР