Новият треньор на националния отбор на Германия по футбол Юлиан

...
Новият треньор на националния отбор на Германия по футбол Юлиан
Коментари Харесай

Борусия и Байерн разкритикуваха Германия заради пътуването до САЩ

Новият треньор на националния тим на Германия по футбол Юлиан Нагелсман схваща рецензиите във връзка пътуването на тима до Съединени американски щати, само че в това време желае да се възползва оптимално от обстановката.

Германия отпътува за Съединени американски щати по-късно през днешния ден и ще играе другарски срещи в Хартфорд против домакините в събота и против Мексико идващия вторник във Филаделфия.
 Матс Хумелс още веднъж е национал на Германия
Матс Хумелс още веднъж е национал на Германия

Нагелсман с жест към опитния защитник

Пътуването е подложено на рецензии, тъй като идва по средата на клубния сезон и с дългите полети е по-натоварващо, в сравнение с да играеш вкъщи или другаде в Европа.

Клубовете, в това число първенците в Бундеслигата Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд, които играят идващия си мач ден след завръщането на тима, показаха рецензии.
 Стана ясно по кое време Нагелсман ще дебютира отпред на Германия
Стана ясно по кое време Нагелсман ще дебютира отпред на Германия

Нагелсман бе назначен на поста през септември след уволнението на Ханзи Флик

Нагелсман призна преди заминаването, че " евентуално би споделил същото, в случай че беше част от клуб ".

Селекционерът добави, че задачата е играчите да се завърнат " допустимо в най-хубава форма и здрави идната седмица ", а също по този начин е избрал по-голям от нормалния състав от 26 играчи за пътуването.

Мачовете са първи за някогашния треньор на Байерн Нагелсман, който беше назначен предишния месец като правоприемник на Ханзи Флик и е претрупан със задачата да промени образа на Германия след слабите резултати в навечерието на домакинския шампионат Евро 2024.

" Всички ние се усещаме огромна отговорност да играем най-хубавия футбол за Германия. Затова би трябвало да използваме времето и да се оправим по позитивен метод ", сподели треньорът.

Нагелсман добави, че той и неговият екип желаят да основат съществена конструкция, само че че ще са нужни повече мачове за развиването на тима.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР