Новият треньор на Ботев Пловдив – Рафаел Ферейра, отдаде дебютния

...
Новият треньор на Ботев Пловдив – Рафаел Ферейра, отдаде дебютния
Коментари Харесай

Ферейра: Този успех е за Станислав Генчев, просто помогнах на Ботев

Новият треньор на Ботев Пловдив – Рафаел Ферейра, отдаде дебютния триумф на „ жълто-черните “ през сезона на към този момент някогашния ментор Станислав Генчев.

Ферейра показа също, че е желал просто да помогне на Ботев, тъй като е бил помолен, а в клуба ще вземат решение дали той ще остане за непрекъснато или ще го смени различен треньор.

„ В този миг от сезона този тим има огромен капацитет. Важно е тимът да бъде цялостен. Ивелин има огромна история в българския футбол и отвън него. Той е водач. Това оказва помощ доста на всеки, който тренира с него “.

„ Искам да посветя момента на Станислав Генчев. Той е доста добър човек. Беше почтен и положителен. Той ми предложи да остана. Той е добър човек и заслужава положителни неща. След това взехме решение да останем и да вземем верните неща за пъзела в Ботев “.

„ Аз съм експерт. Помолиха ме да остана и да оказа помощ. Знам по какъв начин да оказа помощ и ще направя каквото е нужно. Не става дума за мен. Клубът има квалифицирани хора, които да вземат решение за моето бъдеще “, съобщи Ферейра на въпрос дали ще остане за непрекъснато треньор на „ канарчетата “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР