Новият треньор на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач обясни философията си

...
Новият треньор на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач обясни философията си
Коментари Харесай

Новият треньор на Байерн разкри философията си за футбола

Новият треньор на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач изясни философията си за футбола. Хърватският експерт заменя на поста Юп Хайнкес, а през предишния сезон изведе Айнтрахт (Франкфурт) до трофея Купата на Германия

" Чистата форма на " тики-така " към този момент не е на мода. В днешно време към този момент притежанието на топката не ти прави работа без скорост. Ако футболистите се увлекат по безкрайни комбинации между тях, то високият % на притежание на кълбото става даже по-опасно нещо, тъй като в случай че загубиш топката, противникът разполага с доста пространства за контраофанзива.

 Снимка 366705
Източник:

Като си пестиш силите, не стигаш надалеч. Футболистите от сполучливите тимове се борят с огън в очите - от първата до последната минута.В предишното беше следното: огромните футболисти " изяждаха " дребните. Днес обаче към този момент бързите " изяждат " бавните. Вниманието към този момент явно се насочва към тези състезатели, които умеят да комбинират в себе си скорост и техника.

е вършат разликата, тъй като са в положение да сътворят нещо на извънредно лимитирано пространство. А и превключването на играта - както в офанзива, по този начин и в отбрана - зависи от скоростта ", разяснява Ковач пред " Франкфуртер Алгемайне Цайтунг ".

 Байерн (Мюнхен) се прицели в един от асовете на Франция
Байерн (Мюнхен) се прицели в един от асовете на Франция

" Баварците " имат интерес към Бенжамен Павар
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР