Новият треньор на Барселона Светислав Пешич бе представен официално днес

...
Новият треньор на Барселона Светислав Пешич бе представен официално днес
Коментари Харесай

Пешич: Нищо не е загубено, всеки играч е важен

Новият треньор на Барселона Светислав Пешич бе показан публично през днешния ден на конференция в каталунската столица, на която стана ясно, че ще води тима до края на сезон 2017/2018. Това ще бъде втори престой за сръбската легенда отпред на Барса след двата сезона сред 2002 и 2004, в първия от които изведе “лос кулес” до купата в Евролигата.

Световният и европейски първенец с Югославия изрази мнение, че към момента нищо не е изгубено и има задоволително мачове до края на сезона, в които Александър Везенков и съотборниците му могат да поемат в вярната посока.

“Всеки един от играчите е значим. Разполагам със състав с много опитни и надарени играчи. Трябва да намерим метод да се обединим към една цел - да се борим за победи”, сподели Пешич.

“Щастлив съм и се усещам квалифициран. Първата ми задача е да спечелим в неделя против Билбао. На процедура всичко стартира отначало”, добави още сръбският треньор.

Agreement with Svetislav Pesic until the end of the season

Svetislav Pesic, nou entrenador del @FCBbasket fins a final de temporada

Svetislav Pesic entrenará al Barça Lassa hasta final de temporada

#ForçaBarça! pic.twitter.com/ixURQET6yt
— FCB Basket (@FCBbasket) February 9, 2018
“Решението бе взето бързо. Мисията ми е да оказа помощ на Барселона и да извлека най-хубавото от играчите”, акцентира Пешич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР