Новият треньор на Барселона Шави Ернандес призова привържениците на отбора

...
Новият треньор на Барселона Шави Ернандес призова привържениците на отбора
Коментари Харесай

Шави Ернандес се обърна към привържениците за първия му мач начело на "Барселона"

Новият треньор на " Барселона " Шави Ернандес прикани последователите на тима за поддръжка. Думите му пристигнаха в навечерието на дербито с " Еспаньол ", което ще е първият му мач отпред на състава.

" Обръщам се към последователите - нуждаем се от нашите хора. Да ни поддържат и да дадат всичко. Ние ще се раздадем. Трябва да сме доста обединени. Ако се раздадат като при представянето ми, това ни е задоволително ", сподели Ернандес.

На въпрос дали " Барселона " има опция да завоюва оценки, той съобщи, че задачата в този момент е да се печелят мачове. " Не сме в най-хубавото състояние. Можем да отпаднем от Шампионската лига, само че това не е задачата. " Барса " би трябвало да се бори за оценките. Ще забележим до каква степен ще стигнем ", съобщи треньорът.

Той идва отпред на тима в сложен миг, като сменя освободения Роналд Куман.

Новият треньор сподели, че е впечатлен от гения на футболистите и уточни, че може да има изненади в състава. Попитан дали ще се търсят победи или добър футбол, Ернандес отговори: " Едното е разследване от другото. Ще опитаме да играем добре. Смятаме, че по този начин е по-лесно да стигнем до резултат. Предадох го на футболистите, само че без да ги прилепям, тъй като някои са доста млади ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР