Новият старши треньор на Спартак Варна Димитър Димитров-Херо бе представен

...
Новият старши треньор на Спартак Варна Димитър Димитров-Херо бе представен
Коментари Харесай

Херо: Всеки мач ще е финал за нас, на съдиите няма да им позволя да се подиграват със Спартак

Новият старши треньор на Спартак Варна Димитър Димитров-Херо бе показан пред медиите и даде първата си конференция отпред на " соколите ". Херо съобщи, че главната цел е Спартак да оцелее в елита, като поради това всеки от оставащите мачове до края на efbet Лига е край за тима.

" Град като Варна заслужава да има подобен тим, мощно съм впечатлен от държанието на почитателите - това са нещата, които ме накараха да се хвана и да дойда да оказа помощ. Имаше персонални аргументи, порадикоито не съумях да дойда по-рано. Обещах и си го изпълних. Знам, че се пипвам в сложен миг. На седем точки сме под чертата за избавление. Обещавам, че ще работя съществено и отговорно, с цел да спасим Спартак ", стартира Херо.

" Работим за селекцията, само че избирам когато има нещо сигурнода го оповестяваме. Така че, когато нещо има на 100% вие ще го знаете първи. "

" Няма да махам никой от щаба, прибавям единствено Георги Чиликов. Човек, с който съм работил дълго и му имам цялостно доверие. Това е извънредно значимо. Виждам съм и изменничества и доста неща ", разкри Димитров.

" Ще ни би трябвало много сериозна селекция. Аз съм пределно наясно, че тя не може да стане за един трансферен прозорец. Естествено, че всичко преценявам с финансовата политика на клуба. Наистина ще ни би трябвало много сериозна селекция, с която да подобрим тима. Липсва качествена селекция, без да упреквам и наскърбявам капацитета сега. Това, което тимът играеше до момента с идването на Тодор Киселичков, го преценям като вярно. Всеки треньор би трябвало да се преценява с това, което има. Всеки желае да играе като Манчестър Сити, само че не всеки разполага с точните играчи ", сподели още новият треньор на " соколите ".

" Всеки треньор избира да работи с български футболисти, само че въпросът е дали ги има. При нас водим диалози с играчи и от вътрешния и от външия пазар. Помогнах в някои връзки за някои от привлечените играчи. Имах честен ангажимент от август да оказвам помощ с каквото мога ", разкри още Херо.

" Основната цел е да се спасим. Ще бъде мъчно, нашите съперници също награждат. Останем ли, без да споделям мощни думи, нашият тим ще има друго лице.Виждам положителни неща направени. Запознах се и с подготвителния терен. Смятам, че са направени положителни неща както за мъжкия отбор по този начин и за школата ", сподели още Димитров.

" Събираме се на 4-и януари до 18-и ще бъдем тук, след което ще летим до Анталия. Там ще проведем към 4 контроли, като преди този момент ще имаме две контроли тук в България ", сподели той по отношение на зимната подготовка на тима.

" Всеки един мач ще бъде край за нас. Трудно може да разчиташ на младеж да изкара цялостен мач в подобен интервал. На тях ще им бъде обърнато внимание, откакто осъществим задачата си ", отговори Херо на въпрос за юношите на клуба.

" Опитвал съм да си трансформира страстите. На съдиите няма да им разреша да се подиграват със Спартак занапред мога да им кажа ", закани се занапред той.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР