Новият старши треньор на Шалке 04 Кристиан Грос вярва, че

...
Новият старши треньор на Шалке 04 Кристиан Грос вярва, че
Коментари Харесай

Кристиан Грос вярва, че Шалке 04 може да избегне изпадането

Новият старши треньор на Шалке 04 Кристиан Грос има вяра, че тимът може да избегне отпадането от Бундеслигата, макар кошмарното си показване през сезона до момента. " Вярваме, че можем да останем. Влизаме във всяка подготовка и във всеки мач с положителна настройка и убеденост, че можем да го реализираме. Наясно сме, че би трябвало да стартираме да печелим точки, само че в това време желаеме и футболистите да се забавляват на терена ", съобщи Грос.

Първата задача на отбора от Гелзенкирхен ще бъде прекъсне серията от 30 следващи мача без победа за състезание, която започва на 17 януари предходната година. Шалке 04 приема Хофенхайм в събота и ще се опита да избегне изравняването на отрицателния връх от 31 поредни срещи без триумф в елита на Тазмания Берлин от 1965-1966 година. " Знаем това. Искаме да прекъснем тази серия, само че в това време не можем непрестанно да гледаме единствено в предишното ", съобщи Грос.

Като титуляр против Хофенхайм ще стартира привлеченият чартърен Сеад Колашинац от Арсенал. " Той остави положително усещане, има доста опит и темперамент ", сподели експертът, който няма да може да разчита на полузащитника Насим Бужелаб. Под въпрос за дуела са бранителят Салиф Сане, халфът Омар Маскарел и нападателят Бенито Раман. Бундеслига 14 кръг, събота 2 януари  Херта 3:0краен резулат  Шалке 04
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР