Новият старши треньор на Рома Жозе Моуриньо също се изказа

...
Новият старши треньор на Рома Жозе Моуриньо също се изказа
Коментари Харесай

Моуриньо: Несъществуваща дузпа, но Англия спечели заслужено

Новият старши треньор на Рома Жозе Моуриньо също се изрече по тематиката с дузпата за Англия в полуфинала от Евро 2020 против Дания. Португалецът беше безапелационен, че не е имало нарушаване против Рахим Стърлинг. 

“Да, мачът беше впечатляващ, само че не съм сигурен, че ще желаете да чуете мнението му. Казвам това, което виждам. Със сигурност нямаше дузпа.Англия игра по-добре и победи справедливо, само че това не беше дузпа. Не разбирам решението на съдията в толкоз виновен мач. А още по-малко разбирам обстоятелството, че ВАР не анулира неверното решение да се уточни бялата точка ”, показа Специалния пред talkSPORT.



Една от звездите на Англия от близкото минало - Майкъл Оуен, написа прочувствен пост в обществените мрежи незабавно след успеха на “трите лъва ” над Дания и класирането за финала на Евро 2020.

“Не съм сигурен дали имаше дузпа, само че на кого му пука. Независимо от резултата, не считам, че промяната на Джак Грийлиш беше положително решение, тъй като той е съвършеният състезател, когато би трябвало да се задържа топката, да се печелят нарушавания и да се бави времето ”, показа някогашният нападател. ”, написа Оуен.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР