Новият старши треньор на националния отбор на България по футбол

...
Новият старши треньор на националния отбор на България по футбол
Коментари Харесай

Кръстаич хвърля Илия Груев и Марин Петков титуляри срещу Гибралтар

Новият старши треньор на националния тим на България по футбол Младен Кръстаич планува голям брой промени в титулярния състав за утрешното домакинство на Гибралтар от 21:45 часа в срещата от петия кръг от група С4 на шампионата Лига на нациите на УЕФА. Това е обикновено поради състава, който е определен да съставлява страната в мачовете с Гибралтар и Република Северна Македония.

Селекционерът ще даде опция за изява на Илия Груев и Марин Петков против новобранеца в групата. Двамата младежи се показаха чудесно в клубните си тимове Вердер (Бремен) и Левски в последните месеци.
 Кръстаич: Мачът с Гибралтар е извънредно значим за нас
Кръстаич: Мачът с Гибралтар е извънредно значим за нас

" С победа ще си подсигуряваме място в групата "

В състава може да има много други ротации поради идното доста по-тежко посещение на Република Северна Македония на 26 септември. Двете срещи са извънредно значими за родния футбол, защото при две победи България ще резервира мястото си в групата. Също по този начин ще си подсигурява позицията в четвърта урна при жребия за квалификациите за Евро 2024.

Така " Лудогорец Арена " упованията са Младен Кръстаич да заложи на скица 3-5-2 или 3-4-3. Като на вратата на българите ще пази Даниел Наумов, който ще размени титуляра от първите срещи в тазгодишното издание на шампионата Николай Михайлов и Светослав Вуцов. В отбраната се чака да започват Валентин Антов, Петко Христов и Антон Недялков. В средата на терена ще вършат Илия Груев, Филип Кръстев и Илиян Стефанов. По крилата ще започват Марин Петков и Иван Турциов, а в предни позиции ще се разчита на Радослав Кирилов и Кирил Десподов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР