Новият старши треньор на Интер Антонио Конте скоро ще има

...
Новият старши треньор на Интер Антонио Конте скоро ще има
Коментари Харесай

Интер уреди австрийски национал

Новият старши треньор на Интер Антонио Конте скоро ще има разполагаем един от футболистите, които най-вече упорства да бъдат привлечени. Според SportItalia “нерадзурите” са се договорили с Херта (Берлин) за австрийския национал Валентино Лазаро. Той може да играе както като десен бек, по този начин и като крило, а това го прави доста подобаващ за обичаната система на Конте - 3-5-2.

Лазаро посочи персоналните си условия с Интер още преди няколко седмици, само че договарянията сред клубовете вървяха мъчно. Последната информация обаче е, че миланският гранд се е съгласил да заплати сред 18 и 20 млн. евро за 23-годишния някогашен футболист на Ред Бул Залцбург. В контракта ще има и специфична уговорка, която подсигурява спомагателен бонус от порядъка на 2-3 млн. на Херта, в случай че Лазаро се показа на равнище с екипа на Интер.

Agent of Borja Valero has arrived at Inter HQ. Negotiation is underway for a transfer back to Fiorentina. pic.twitter.com/1MYyGO2KhH
— FedeNerazzurra (@_FedeNerazzurra) 26 юни 2019 година “Нерадзурите” по всяка възможност ще се разделят с ветерана Борха Валеро. Испанецът е пред завръщане във Фиорентина, където прекара пет сезона, преди през 2017 година да облече екипа на Интер против 6,5 млн. евро.

Вчера сътрудникът на халфа Алехандро Камаро е имал среща с управлението на Интер, на която е разискал при какви условия Борха Валеро може да премине във Фиорентина. В медиите се загатва сумата 3 млн. евро. Ако договорката стане факт, опитният испанец ще работи още веднъж на “Артемио Франки” под управлението на Винченцо Монтела.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР